Ervaringen van cliënten

Therapie HoornTherapie Hoorn – Sandra

5 / 5 sterren –
“Sandra heeft mij doen inzien dat ik niet de schuld meer bij andere mensen kan neerleggen als ik pijn wordt aangedaan. Door met Sandra op zoek te gaan waar deze pijn vandaan komt, namelijk vanuit mijn jeugd, krijg ik de nodige tools om hier beter mee om te gaan.

Ik raad een ieder die ergens in vast loopt, met Sandra op weg te gaan.”Therapie Hoorn – Sandra

5 / 5 sterren –
“Hele prettige therapeut waar ik alles aan kwijt kon. Het heeft me inzichten en rust veel meer gegeven.”Therapie Hoorn – Sandra

5 / 5 sterren –
“Sandra is een zeer deskundige therapeut die snel door heeft waar het eigenlijk omdraait, niet altijd even makkelijk maar het heeft mij geholpen om meer inzicht in mijzelf te krijgen en om vandaar uit anders te handelen zodat ik beter met situaties om kan gaan.

Dankjewel Sandra”
Therapeut HoornTherapie Hoorn – Colin

5 / 5 sterren –
“Ik heb Colin als een goed luisterend en aanvoelend persoon ervaren. Ze gaf mij goede adviezen waar ik veel aan heb. Adviezen waar ik zelf niet opkwam. Kon daardoor meteen dingen anders aanpakken of in n ander daglicht plaatsen! Grote problemen werden daardoor lichter.

Als persoon werd ik daardoor vrolijker en de rugzak is lichter. Er kwam meer ruimte vrij voor eigen ontwikkeling. Vooral de sessies met het terug vragen van belastende dingen aan mn dochter heb ik als helend ervaren. En het aan de slag gaan met mijn kinder periode vond ik ook fijn maar wel moeilijk.

Ik zou het ieder willen aanraden om op essentie therapie te gaan.”Therapie Hoorn – Colin

5 / 5 sterren –
“Colin is een fijne therapeut, zonder oordeel en alles mocht er zijn.

Ik voel me veilig om alles te delen wat me bezig houdt en dat kan ik niet snel. Het heeft me dan ook veel gebracht, ik ben veel rustiger, kan me beter uiten, sta steviger tijdens stress situaties, durf meer voor mezelf op te komen.

Ik kom zeker bij haar terug als ik het weer nodig mocht hebben.”Therapie Hoorn – Colin

5 / 5 sterren –
“Colin is een ervaren en rustige vrouw die je een fijn gevoel geeft en je welkom voelt. Door haar oefeningen voel je je begrepen en sterker worden.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Hoorn - Home

Therapie Hoorn

Wij zijn Sandra en Colin, therapeut.

Bij Therapie Hoorn ontvangen we mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Therapie Hoorn >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Meestal kom je de eerste sessie met z’n tweeën om samen te kijken wat er nodig is. Daarna wordt er gekeken wat voor jullie het beste van toepassing is, inividuele of gezamelijke begeleiding.

Relatietherapie >>


Therapie Hoorn Therapeut Hoorn
therapie hoorn Therapie Hoorn
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
therapie hoorn Therapie bij Sandra
Baljuw 18
1625 BB Hoorn
therapie hoorn Therapie bij Colin
Stijgbeugel 82
1689 VK Zwaag
Top